Hallo! Wat leuk dat je op onze webshop kijkt. Mijn naam is Kelly en mijn dochter heet Tess Noa. Daar komt dus ook de naam van de webshop vandaan. Vanaf het moment dat ik zwanger raakte van Tess was ik alleen maar met kinderkleding bezig. Ik vond het zó leuk dat ik een meisje kreeg dus ging ook altijd voor haar shoppen in plaats van voor mezelf.
Ik kreeg vaak leuke reacties op hoe Tess eruitziet. Toen ben ik de kleding die Tess niet meer paste op Instagram gaan verkopen. Dit liep zo onwijs goed en ook daar krijg ik zoveel positieve reacties op, dat het begon te kriebelen om een eigen webshop te beginnen. Ik vond het super spannend om die stap te nemen, maar uiteindelijk toch gedaan.
Ik vind het heel leuk om outfits samen te stellen, en het andere zo makkelijker te maken om kleding voor hun kinderen te kopen. Je zult op de website ook bij de artikelen zien staan waarmee je het goed kunt combineren, zo krijg je een goed beeld krijgt hoe je de kleding kunt dragen. Ik hoop dat je net zo enthousiast van de webshop wordt als ik, en mocht er nog vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen! Op de contactpagina vind je onze gegevens. Happy shoppings! Liefs, Kelly

 

© 2018 - 2023 by Tess Noa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel